Edustamamme merkit

Tässä hieman tietoa merkeistä joita maahantuomme.
Gin Gliders on yksi maailman suurimmista ja arvostetuimmista varjoliidinten valmistajista. Pääsuunnittelija Gin Seok Song on lentänyt varjoliitimillä jo 40v. Hän perusti firman aikanaan kun hän lähti maailman suurimmasta firmasta Edelistä. Gin on intohimoinen varjoliitäjä, kisapilotti ja suunnittelija. Hänen luomuksiaan ovat mm. koko Boomerang sarja, Bolero, Oasis, Sprint, Carrera, Bonanza ja GTO sarja.
Niviuk Gliders on nykyään yksi suurista valmistajista. Sen tunnetuimpia siipiä ovat Artik ja Hook sarja, puhumattakaan Takoo tandemeista tai Icepeak kilpaliitimistä. Nykyään Niviuk on myös suosittu paramoottoripuolella.

Advance on yksi vanhimmista ja suurimmista. Se on kieltämättä varjoliidinten Rolls Royce. Sveitsiläisenkellontarkkaa työjälkeä, jollaista et löydä mistään muualta. Siipien lisäksi Advance tekee maailman parhaita valjaita, kuten esim Progress ja Lightness sarjan valjaat.
Dudek on kiistämättä maailman suosituin paramoottorisiipien valmistaja ja suunnittelija. Snaket kahmivat kultaa pylon race kilpailuissa ja Universal, Nucleon, Hadron ovat todella arvostettuja ja suosittuja malleja maailmalla.
Pierre Aubert ja hänen firmansa PAP-paramotors ovat yksi vanhimmista paramoottoreiden rakentajista. PAP mallit ovat eniten kopioituja koko maailmassa. PAPin rosterinen kehikko on osoittautunut kaikista luotettavammaksi kautta historian. Maailmanmestarit vannovat PAPin nimeen.
Scout on uusin tulokas paramoottoripuolella. Scoutin innovatiiviset ratkaisut ovat kiistämättä hienointa mitä paramoottorimaailmassa on koskaan nähty.
Flymaster on syrjäyttänyt kilpailijansa maailman ykkösmerkkinä. Flymaster on kuuluisa laadukkaista tuotteistaan sekä kuluttajaystävällisestä linjastaan. Jatkuvasti uusiutuva softa takaa sen, että lennät aina uusimmilla innovaatioilla.

 

Yhteystiedot

SPORTWINGS tmi SHOWROOM at: Suonojantie 200
01860 Perttula

Vapaalentoasiat +358503040236 Siri
Paramoottoriasiat +358405235049 Ari
sportwings@hotmail.com